Suluboya resimlerimi ve deneyimlerimi sizlerle paylaşıyorum.

10 Eylül 2016 Cumartesi

Escoda Alvaro Castagnet fırça seti tanıtımı.

Ken Bromley sitesi için bu linke tıklayabilirsiniz. https://www.artsupplies.co.uk/

Videoyu çekerken pencere açık olduğu için çok fazla dış ses girmiş. Bu ilk çekimim olduğu için bu tür acemiliklerim olacaktır. Farklı konularda yeni çekimlerim olacak. Onlarda bu tür sorunları halletmeye çalışacağım. Sorularınızı mesaj kısmına yazabilirsiniz. 

2 yorum:

  1. O tarz ince şeyler gösterirken elinizin üstüne koyup yaklaştırırsanız daha kolay odaklar kamera. Özellikle çizim yaparken böyle sesli şekilde videolar daha iyi olur. Ses olmasa bile arka plana müzik koyabilirsiniz daha hoş olur izlemesi. Teşekkürler video için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önerin için teşekkürler Oğulcan. Birçok sıkıntının farkındayım fakat elimden bu kadar geliyor. Yine de iyileştirme yapabildiğim kadar uğraşacağım. Mesela 3 gündür çekimini yapmaya çalıştığım bir fırça çeşitleri videosu var ama sessiz bir ortam oluşturamadığım için yapamıyorum. Belki daha sonra ayrıca ses kaydedip videoya eklerim. Zamanım kısıtlı olduğundan istemeye istemeye de olsa problemleriyle birlikte yüklemek zorundayım. Kusursuz olması demek hiç video anlatım yapamamam demek.

      Sil